Restaurace Goldie

Restaurace Goldie v hotelu Nautilus si v průběhu posledních tří let pod vedením šéfkuchaře Martina Košťála s pokorou a vytrvalostí vybudovala reputaci jedné z nejlépe hodnocených a nejvyhledávanějších restaurací v jižních Čechách. Každý den je pro nás příležitostí dělat svou práci srdcem a s úctou k poctivému řemeslu.
Ocenění Bib Gourmand v Michelin Guide 2025 přijímáme s obrovskou pokorou. Je to pro nás potvrzení, že naše cesta – založená na poctivé práci, českých surovinách a hledání rovnováhy chutí – má skutečný smysl. Děkujeme za důvěru i podporu. Jsme rádi, že můžeme našim hostům přinášet radost na talíři a vytvářet zážitky, ke kterým se s chutí vracejí.“
Stejně tak s hlubokým poděkováním přijímáme ocenění dvou Zlatých lvů od Nejlepší restaurace 2026. Je to pro nás velká čest a závazek dál růst.
Děkujeme vám všem našim hostům, podporovatelům a přátelům. Bez vás by žádná cesta neměla směr. Těšíme se na každé další setkání u nás v Goldie.
Večerní jídelní lístek | Vinný lístek
Otevírací doba restaurace Goldie:
Pondělí - Úterý | 7:00 - 21:00
Středa - Čtvrtek | 7:00 - 22:00
Středa - Čtvrtek | 7:00 - 22:00
Pátek | 7:00 - 22:00
Sobota | 8:00 - 22:00
Nejste hosty hotelu Nautilus? A la carte/bufetová snídaně včetně prosecca za 350 Kč k dispozici každý den.

Vážení hosté a milí přátelé,
vítejte v restauraci Goldie!
Pod vedením šéfkuchaře Martina Košťála vytváříme pokrmy, které nejen potěší vaše chuťové pohárky, ale také všechny smysly, jak nutriční, estetické i emocionální.Věříme, že jídlo není jen obyčejný chod, ale zážitek, který přináší radost.
Vybíráme čerstvé, sezónní suroviny od místních farmářů a malých dodavatelů. Naším cílem je vařit jednoduše, poctivě a v souladu s přírodou, aniž bychom se vzdali krásya autenticity tradiční gastronomie.
A protože ctíme, že jídlo má svou hloubku, rádi se s vámi podělíme o krásná slovaJanine Wilkinson:
„Jídlo je symbolický jazyk, který spojuje lidi, kultury a vzpomínky.”
Věříme, že pokrmy připravované s láskou a úctou, pro Vás budou nezapomenutelným zážitkem.
S úctou,
Martin Košťál a tým Goldie




